Hemma från Strömstad!

Igår kom vi hem från Strömstad, och man kan ju säga borta bra men hemma bäst. För så är det alltid. Ja vi bara mös så det finns inte så mycket mer att säga.


Bror kom hem igår också så han ska bo hos oss tills på onsdag i alla fall. Men idag ska vi till BVC med Linnéa och sedan in till stan. Shoppa litegranna :P

Måste medge att jag håller på att smörja in mig med brun utan sol som ett as ! För på fredag ska jag ha min fransklänning. Och då är det snyggast utan nylonisar!!! Men vi får se hur jag lyckas.

Jag har blivit lite snorig, bror också. Och jag tror att varje gång jag nyser så har jag fått svininfluensan. Jag är rädd för den. Eller jag är rädd att Linnéa ska få den. Men hallå. Ska jag isolera oss?

Onsdag kväll blir det camping. I 10 dagar ! SEMESTER !


Ne nu får jag göra i ordning mig och sedan bada Linnéa, blir nog i vasken idag.



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Strömstad

Nu har jag varit tjugo såpass länge att jag känner mig bekväm i rollen... ( : Haft kalas här då Eriks familj, Emma och Cicci kom på besök! Blev tårta och lite mera !!! Massor med fina paket:

- BH & trosor (Av Erik)
- En biltvättsklänning (skulle Frida kalla den) Men en Fransklänning (Av Linnéa och Erik)
- Två scrapbookingset (Eriks mor)
- Presentkort på H&M (Eriks far)
- En jääättefin ljusstake från Lillen !!!  Saknas bara ljuset !


Det blev lite mycket för Linnéa under kalaset, men det gick bra. Kanske är tänder? Eller bara allmänt främmande. Vet inte. Men hon hade pyttelite feber nu. Må vara tänderna. För hon bits.


Imorgon bär det av till Strömstad för en liten weekend. Ska bli skönt :)  Och imorgon, SÅ KOMMER MIN BESTÄLLNING FRÅN JOTEX!!! Helt galet, kommer väl inte kunna sova inatt !


Näe nu får jag nog pallra mig till sängen snart :)

Älskar Er
Erik & Linnéa
<3





Over n out. Mami


Happy birthday to me

Yess, det är min dag idag. Nu är jag 20. Och måste säga att Cicci är grym på atts äga grattis först av alla, tror ingen har slått henne åren igenom !!! Galet vad bra du är tjejen !!

Erik är på stan med Nea och shoppar gärnet till mamma, inte riktigt men nästan. Egentligen borde jag inte sitta här. Utan jag borde dammsuga, duscha och sedan baka tårta !!! Men man kan ju inte låta bli. En paus? En välbehövlig sådan.


Ne jag ska väl fortsätta ...


 Men happy birthday to me!





Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

1 timme.

1 Timme kvar av mitt tonårsliv, varför gör jag ens en sån stor grejj av det ? Haha. Löjligt. 


Måste säga att jag njuter av varenda sekund som Erik har semester. Det är så mysigt att kunna sitta uppe på kvällarna helt själva. Annars får han ju gå och lägga sig i tid.

Idag har vi varit hos Eriks farbror mysigt och jättego rabarberpaj ! Helt galet.

Ville egentligen inte skriva så mycket för tillfället, utan det var mest att jag behövde skriva för att jag läst en sak som gör mig först lite arg, sedan småler jag och sedan känner jag, "Du fattar fortfarande inte va?" Du är galen. That´s why. Mouha.




Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Linnéa 6 månader

Idag är Linnéa sex månader. Ett halvår redan. Ett halvår till så är hon ett år ! Tiden går så sjukt fort. Eller är det bara jags om tycker det ?

Vi ska åka till Eriks farbror sedan...Ute i landvetter så det blir en liten tripp idag också.


Och imon fyller jag 20 :) Så då blir det tårta. Och nu längtar jag som en tok till att vi åker och campar. Vi ska dock till strömstad på fredag :)


Näe, nu har jag sett Linnéa kämpa i en evighet för att få tag i bitringen, kanske dags att ge henne den?



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Liseberg och 2 År.

Vi gick upp klockan elva idag, Linnéa vaknade i för sig första gången klockan åtta i morse, men hon somnade snabbt om, även fast jag var liiite pigg ! Sedan vaknad ehon vid elva och vi gick upp o käkade frukost tillsammans. Erik sov på soffan eftersom Linnéa inte ville somna igår och det blir jättetrångt att sova all tre i sängen. Så sa jag att jag ville hitta på något idag, vilket det blev. Liseberg. Vi åkte dit och spelade lite....Gav Linnéa lite käk sen så gick jag och åt på Restaurang för Linnéa hade ju somnat i vagnen. Vi firar två år idag, hajjar ni eller? TVÅ ÅR! Fy tusan vad tiden går fort. Det var romantiskt till att servitrisen väckte Linnéa. Men det gjorde inget för sedan gick vi och åkte sagoslottet och drakbåtarna.

Och snart, på torsdag fyller jag 20. Och lämnar mina tonår. Mycket som händer under tonåren ändå:
- Första lingonveckan
- Mister oskulden
- Första fyllan
- Tror man träffar den stora kärleken typ tusen gånger (Men nu har jag träffat rätt)
- Första gången man ramlar med moppen
- Första blosset
- Studenten
- Får gå ut på krogen
- Första barnet =D


Ja mycket som hänt ändå. Men tar inte 20 som något speciellt. Det blir lite tårta och kaffe för den som känner sig sugen liksom. Ingen fest. Nej. Jag tar mitt firande på campingen ! Faktiskt. Och jag är så jäkla avundsjuk på mamma o pappa som för tillfället campar. Och jag längtar så.

Men näe, nu får jag ta o avsluta. Sitta på ansiktsboken lite innan nanitime !



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami


Yeees.

Jaaa, Nu sitter Linnéa alldeles själv. Vågar dock inte sätta henne på golvetr itkgit ännu, för ibland så trillar hon bakåt. Men måste säga att hon kan sitta väldigt stadigt ändå ! ROLIGT !  Var ute och gick med mamma, pappa, min moster, Erik, Linnéa & Gandalf förut. Pappa säger lite tyst " Vi kan väl rappa på lite nu " -"Vadådå?" .....-"Näee jag såg två vildsvin tralla iväg där borta" Och jag tror inte jag har gått så fort uppför en backe med barnvagn någon gång. Helt galet.


Imorgon blir det lugnt, Erik har ju semester så der är lugna puckar här. Lite städning kanske? Erik köpte rengöringsgrejjor för över 200 kronor idag. O det känns ju att man måste ta städningen på allvar och städa nu då !
Strömstad på fredag ! Skönt. Och sedan lite camping och så :)

Gothia är som sagt över. Och det är skönt. Kroppen börjar komma i sin egna rytm igen, dock har jag nog gjort slut på mitt järnförråd. Hmm..Är lite blek och väldans trött. Men nu ska järnet fanimej tillbaka. Och jag måste ringa till vårdcentralen.
Sedan måste jag ringa till försäkringskassan också...Glömde ju ringa o säga att jag jobbat nu ! Haha annars blir jag väl villkorligt dömd eller något :P


Ne nu ska Linnéa nana.




Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Äntligen är det över.

Nu är Gothia 2009 över. Man jobbar så hårt i en hel vecka så när det är över så känns det nästintill tomt ....På Sön-mån så tänker man hur i helskotta ska jag klara av den här veckan? Sen helt plötsligt så är det Fredag. Och man fattar ingenting. Lite sömn men mycket mycket skoj ! Äntligen har man tid för Linnéa. Underbart. Chiparamba hade en jedrans show utanför X-huset också. Älskar att se sånt.

Grattis till Lärje som tog guld i B13 klassen A-slut. Och självklart grattis till Lärje igen som tog silver B12 b-slut. Det är grymt jobbat !!! Speciellt av B12, men det är en annan historia.


Var prisutdelning idag också. Jag och Erik tog den första. HAHA. Jag tabbade mig flera gånger om MEN vi skyller på att det öste ner regn så åkte hem efter det. Gick i mina blöta skor alldeles för länge ändå sa har ont i halsen nu. Sov fem timmar när jag kom hem :) Skönt.


Ne o imon är det städdag. Och träffa Min moster som kommer, och ska dom campa, och jag kan ju säga att j ag inte alls är avundsjuk. Hmmmmmm....

Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Trötta Mami


Dagen innan första dagen.

Imorgon är det gothia för våran del, massor med ålderskontroller och jobb. Men det ska bli SÅ KUL ! Det är konstigt för efter varje gothia varje år säger man aldrig mer, sen står man där året efetr som en fån. Men det är det som är grejjen, DET ÄR KUL. ÄVen fast det är långa pass. 07-01. Men det gör inget. För det är KUL.

Erik har skaffat ansiktsboken. Coolt.


Ne jag får ta Linnéa nu, hon kanske har huvudvärk som jag ?



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Taggad till diskningen.

Det låter hur galet som helst, men jag var taggad till det STORA berget av disk vi hade. Erik sa att det var min disk, och jag tog det mer som en utmaning, att klättra detta berga, att erövra världen. Inte riktigt, men nästan. Och det gjorde jag också. Skärpning, ingen bra start på inlägget.

Idag: Handlat, åkt bil, handlat. Tjuvat bilbarnstol. Inte riktigt, men provåkt den har tösen allt gjort ! Men snart är det REDAN dags för att köpa en ny.

Konstigt, när man sitter i bilen och allt är tyst och lugnt, då sitter man och filurar lite över VAD man ska skriva i bloggen. Och när man väl sitter här så, står allting stilla.

Jag blev biten för första gången av Gandalf (För ni som inte vet, så är det mamma o pappas byracka till hund dom skaffat sig) idag. Han trodde att mitt finger var en penna. Det gjorde ont.


Igår var det match, Hisingsbacka FC - Academica Sefarti (Venezuela). Jag må säga att det var jäkligt jämnt i början. Tills dom här sydamerikanarna hade uppfunnit "jag slänger mig dit så får jag frispark"  Så medan dom slängde sig hitan och ditan och itne fick frisparkar så hann ju HBFC göra 4 mål. Matchen slutade 4-0 HBFC. Undra om Academica Sefarti harnågra spelare kvar till Gothia? Dom fick bära en del spelare ut från planen. Och Eriks Lillebrors mål. DET VAR INTE O LEKA MED! Från halva plan rakt (nästan rakt) IN I MÅL!!!



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Jag är så kass.

Jag är så fruktansvärt kass på att uppdatera, men nu gör jag det så ....

Det händer inte så mycket om dagarna, Linnéa är redan fem och en halv månad. Hon dricker välling (ej ersättning) nu. Hon äter mat, hon blir förstoppad. Ja det vanliga i stort sätt.

Jag såg en förlossning på tv förut, och jag började lipa (!) Galet.


Käkade kebab idag, standard. Det finns lite kvar i kylen så ska nog trycka i mig det snart. Erik kommer väl snart hem, jobbar sent. Och imorgon så är det träningsmatch Hisingsbacka FC - Venezuela. Pojkar födda -92. Ska bli spännande. Som en liten tjyyyvstartning på gothia för min del ? Man längtar, men samtidigt inte för jag kommer ju att sakna min lilla prinsessa OTROLIGT mycket. Men det ska bli sjukt roligt också. Spännande i år faktiskt, nya kollegor och tja nya arbetsuppgifter.

Och mor var har du nu åkt på? Ont i ryggen på ena sidan i attacker, någon som vill vara doktor?







Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Namnkalas

Igår var det namnkalas med blåbär/hallon paj. Och mys och massa fina presenter till våran lilla Tindra Linnéa Amanda. Sedan var det mat hemma hos mor och far och mys på altanen!


Erik ligger just nu i soffan med Linnéa, och då leker med ett pandagosedjur. Linnéa puttar bort honom och Erik säger "Men nej du måste gilla mig för jag är utrotningshotad" Den var bra.


Idag är det väl lugnt ska nog ut på promenad snart hade jag tänkt. Sorry att jag inte uppdaterar så mycket. Men är aldrig vid datorn länge :S


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Hinner inte.

Hinner inte uppdatera när det är ås här fint väder. Det går bara inte. Idag, hmmm....Kom hem till mor och far för att passa byrackan. Det gick bra förutom att han strejkpissa överallt. Sedan blev det tvätta HELA dagen. Men det är skönt det också. Kommer hem för att baka en kaka, dock gick inte det lika bra. HAHA. Men men ....


Imon är det namnkalas. Taggad. Om man nu kan vara taggad till något i den stilen? Ska bli roligt i alla fall...Paj och kaffe och lite mys:)


Det börjar dra ihop sig till Gothia. Och det ska bli spännande i år :) Ny personal Men det är alltid skoj det med !!! En vecka utan Linnéa ....ÅNGEST.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

UNDERBART VÄDER!!!

Jag är pissdålig på att uppdatera, men se det som att jag är utomlands. För man vill  inte sitta vid datorn så länge vädret är fint. Dessutom är jag inte hemma heller. Idag....Passa hundJ*veln Gandalf. Han börjar tycka mer och mer om mig och jag kan väl säga detsamma om honom, MEN promenad? Får ju lägga ut godis på vägen för att han ska följa efter. Men men. Sedan träffade vi malin och GICK upp till smörvattnet, MED barnvagn. Hmmmmm....Linnéa badade med mig och det var faktiskt första gången som hon verkligen tyckte det var skoj. Hon skrattade och busade och skrek :) Mysmys. Sedan så kom pappa o mamma o hämtade oss :)


Grill på altanen och Farbror kom som en överaskning. Lillen också för den delen. JÄTTEROLIGT! Man blir så glad när man inte har sett folk på ett tag !!!


Ne nu får jag väl ta och borsta gaddarna och nana.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

RSS 2.0