Transformers

Erik har fått sin efterlängtade film, igår ! Och med den fick han bumblebee tror jag han heter. En mycket fin figur (enligt Erik) som han tyckte skulle stå i bokhyllan, men jag sa att den kunde ligga i Linnéas leksakslåda. Dock inte lika populärt. Men hon gillar honom. Så hon ska få leka med honom.

Igår kväll var det stora tunga krokodiltårar som föll ner för min kind. STORA. Erik klappade och tröstade mig. Linnéa ville inte sova...Jag bröt ihop, var så trött. Kan tyckas vara löjligt för många, men när situationen väl är där så orkar man inte. Absolut inte. Hon somnade runt tolv, väckte mig tio. Hellre att hon somnar sju och väcker mig fem. Så vi får egen tid. I helgen får hon sova hos mormor och morfar en natt. Så blir det. Så tårarna kan stanna inne.Ont i ryggen har jag. Väldans ont. Men det är bäst om man inte känner efter för mycket.


Linnéa måste tycka jag är jättetråkig, har suttit vid datorn ganska länge, men så länge hon kan roa sig själv så gör det inget. Men nu står hon och håller i mig i benet. Kan det betyda något? Ska jag tolka det som att gå å klä på dig och se fräsch ut o lägg mig sedan för jag e trött !Hihi
Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Stor & Liten.

Erik sa till mig igår att jag är sämst på att uppdatera bloggen när jag kommenterade att en annan person är dålig på det. Så då svarade jag att jag har ett blogginlägg i huvudet faktiskt, men att det måste komma ner på tangenterna också och sedan in i datorn.

Med tanke på rubriken så ska jag förklara mig, kommer ni ihåg leksaksaffären Stor och liten ? I nordstan? Fast det har inte med saken att göra. Linnéa har blivit hopplös på kvällarna hon sover en timme sen är hon pigg som en mört och ska vara vaken tills vi nanar. Och det har blivit som ett litet internt problemo här hemma. Hon skriker tills att hon vet att vi tar upp henne. Och det är skrämmande att en sådan liten kropp ska få bestämma. Så när jag ibland lägger mig med henne för att natta henne och hon skriker, så känner jag mig så fruktansvärt LITEN. Och när det går bra att natta henne så kurar jag ihop mig runt henne och bara känner mig så NÖJD, och ja, faktiskt Stor. hihi. Hoppas att det går bra ikväll. Så jag får känna mig stor !


Vi vaknade idag tio i elva. YES - tio i elva väckte hon oss. Helt fruktansvärt galet. Men det var skönt, och inatt har hon legat och kramats med pappa. Så jag har fått mer än 20 cm att sova på. Riktigt skönt. Och jag har inte hunnit nämna att jag har haft så fruktansvärt ont i ryggen denna helgen, men jag tror att natten som var gjorde lite bättre. *Hoppas hon vill kramas med pappa inatt igen*


Läste på www.1177.se att de ska börja vaccinera småttingar imorgon. Mellan 8:30-17:00 på våran barnavårdcentral. Kanske får ta lillan dit och vaccinera henne. Mot dom jävla svinen. Jag har tvekat och tvekat men jag VET att jag kommer att ångra mig så grovt om hon får den. Men jag hatar att ge henne sprutor. Få la ge henne en klubba så fort vi kommit ut. En klubba. Hm. Eller en majskrok. Jag vet ju själv hur ont man har efteråt. Undra om hon kan krypa? Iiiih vill inte, men tror jag måste. Jag vet att jag måste.


Sen tycker jag det är fruktansvärt löjligt att dessa blonda nej, platina blonda bloggerskor som blivit kända för att de inte tycker om människor där låren går ihop. Puckon. Rent ut sagt puckon. Och varför bryr jag mig? Jo för att jag råkat klicka mig in på en av tjejernas blogg. Damn. Vilka bra förebilder, för små eller små och små men för tonåringar i de yngre tonåren . Skitbra.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Lyssna på föräldrarna.

Det är vad jag har att säga, har läst så fruktansvärt många artiklar nu om barn som skickas hem från akutmottagningarna som anitngen dör efter några dagar eller akut opereras. Det är helt galet att en annan människa som är utbildad kan säga att föräldern har fel, när det är föräldern som känner barnet bäst. Tur att denna Wille 4 år inte fick någon hjärnskada. Och synd för den 3-årige pojken som dog i svininfluensan. Å andra sidan så hade vakterna fått släpa ut mig om Linnéa inte ätit och druckit på fem dagar o det hade velat skicka hem oss. Jag vet inte om föräldrarna bara sa jaja okej, eller om det var s å att dom blev utslängda.

Blir Linnéa så sjuk att jag vet att hon behöver sjukhusvård, då går jag inte därifrån !


Idag har varit en lugn och skön dag. Nea och jag var i stan och handlade fars dag present :) Dock sov hon hela tiden, fast det kanske var lite skönt också?


Har glömt av att skriva ett grattisinlägg:

Grattis Janita och Din Man till den lilla flickan ! Önskar Er All Lycka !!! KRAMAR!
Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Ber om ursäkt...

För det förra inlägget om min klippning. Hann ju inte färdigt...Men nu ska jag hinna färdigt och komma till poängen med det hela...

Jag skall alltså klippa mig på lördag. Lördaglördaglördag. Då åker håret av, ÄNTLIGEN !!!! Den långa äckliga hästsvansen ska väck. Det blir inte kort....Men absolut inte LÅNGT.

Men till poängen med det hela. Efter varje frisörbesök så får man en fråga, Vill du se? Ja säger man och de håller upp en spegel så man ser hur fint det blev ! Yeah, next, när man är på förlossningen så åker man över till Bb efter ett tag, och där fick jag frågan "Vill du se" HELL NO att jag vill. Hajjar ni ? Dom vill alltså visa hur fiffin ser ut. Nej tack nej tack. Inte ens om jag fick pengar hade jag velat se det. Tack gode Gud för det.


Idag var det Mammagruppen igen, och Linnéa tycker det är jätteroligt där. Och är nu jättetrött men vägrar att inse det, och ramlar istället. Pizza blev det också. Gött.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Klippning.

Förmodligen så skall jag klippa mig på lördag. Ska bli skönt att bli av..Tusan nu vakna Nea...får återkomma.

Snorvalpar!

Blir så fruktansvärt förbannad på ungjävlar som inte uppfostras på ett vanligt jävla sätt, där man lär sig att ta andras saker är helt fel. WRONG. Idiots. Bilen blev snodd i lördags, den hittades hel..Dock var gpsen borta...och ungefär 200 kronor. Och allt detta går på hemförsäkringen "våran självrisk är på 1500 kr" Jo men visst, tack så jävla mycket snorunge !!! Det värsta är väl att vi tros veta vem det är, och då är det bara att plocka fram bilnycklar och gps. SNORUNGE! Blir så förbannad. Man gör inte så. Skulle Linnéa göra så någon gång och jag får reda på det hade hon fanimej fått gå hem till den personen med svansen mellan benen och antingen ge tillbaka sakerna eller ge pengar för det. Blir så förbannad.


Hm bloggpausen blev inte lång dock. Så Sara du kan glädjas. Dock har inte du varit duktig på uppdateringen den senaste veckan heller ! Höhö.


Erik jobbar över idag. Det är så fruktansvärt skönt att lägenheten inte ser ut som ett bombnedslag, jag kan slappna av. Jag är inte ens trött. Det är så himla skönt :) Ska dammsuga lite senare, men det får bli när Nea vaknat. Hon älskar ju att dammsuga, och dessutom så vill jag inte väcka henne.


Jag har varit lite sån här, "jag vill att fler ska läsa min blogg". Men efter att ha sett Achbergs förra veckan så vill jag fan inte det, tjejerna erkänner ju att det skriver och verkar vara patetiska för att få läsare. Och det är ju inte min grejj. Kör på mörkt hår och min egen stil istället för en blond patetisk bloggare.


Nog för mig.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
RSS 2.0