Läggas ner?

Jag funderar starkt på att lägga ner min blogg, eller i alla fall ha en liten bloggpaus. Får tänka lite på det, känner att jag inte hinner med att skriva, och när jag väl skriver är det ändå inget viktigt ändå. Så vi får se.

Erik och Linnéa är iväg på match, skönt att vara lite ensam, spela hög musik bara vara jag ! Sen får ju dom lite mera tid också, eftersom Linnéa har blivit så fruktansvärt mammig av sig...Inatt dög inte pappa alls, och det är klart att det gör ont i Erik när han inte kan trösta henne för att det är pappa, men så fort mamma kommer så är det lugnt igen. Skärpning, alla barn blir sånna i stort sett. Bara att härda ut för snart är det bara eran tid tillsammans ! ÄLSKAR ER SÅ MYCKET !!!!Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Aschbergs.

Jag älskar hans egna talk.show på tisdagar. Den är underbar. Men det är konstigt att jag nästan alltid blir lite smått arg när jag sett det. Men det är väl för att jag är mer mänsklig. Tänker inte kommentera för mycket för att ge mig in i någon bloggvärldskrig eller något. HAHA men de kända bloggerskorna som dom uttryckte det är att de gör sig lite patetiska för att dra åt sig läsare. Nog om det.


Nu har jag börjat lite smått med femminuters metoden. Den fungerar bra för hon somnar inom 20 minuter båda gångerna. Så jag är stolt även fast det river i mig när hon skriker. Men det fungerar inte längre att vara uppe all night long.


Ne nu är det väl min tur att somna snart? Jobbiga saker imorgon men det är bara genomlida !Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Zombie.

När jag väckte Erik i morse runt halv sex höll jag på att slita av mig håret. Har sovit ungefär 3½ h inatt för att min kära dotter älskar att vara vaken på natten. Eller älskar, jagvet inte ritkigt vad hon håller på med just för tillfället. Så nu har jag bestämt mig för att lära henne att somna själv som hon en gång i tiden kunde.  Gå in och lägga henne, gå tillbaka om hon skriker och visa att allt e okej. Har läst på internet också att barn är jätte lättlärda! BRA ! Nog om zombienyheter.


Antar att ingen tycks tycka som jag när det gäller julen. Men det gör inget faktiskt, för det är så jag känner och det är faktiskt barnen som uppskattar julen mest. Sedan tycker jag att man kan få något lite finare och extra när man fyller år :) Men jag tänker inte vara pank hela januari för att alla vuxna ska ha julklappar ! PUNKT.


Kanske ska gå in till Nea igen och visa att jag lever? För hon ropar....Babyvakt is the shiiiit.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Julen.

Julen börjar närma sig, tycker jag, med stormande skrämmande steg. För mig är julen överskattad. Eller kanske inte själva julen, men det här med alla julklappar. Det är vansinnigt. För mig så är det barnen som ska ha julklappar, inte de vuxna, eller jo en liten grejj för sakens skull då. Men det viktigaste är barnen som tror på tomten, som verkligen uppskattar julen. Det jag uppskattar med julen är maten, sällskapet och att se barnen så himla glada och förväntasfulla. Är det NÅGON som håller med mig? Eller är jag helt ensam om detta?!

Jag har tittat på julgardiner och lite pyntsaker som jag skall beställa, LÄNGTA! Det är konstigt, när man får barn även fast Linnéa inte kommer att komma ihåg denna julen så vill man göra det fint, med gran, gardiner, pynt, mysiga lampor osv osv. Det är ganska skumt ändå, även fast jag nu får en anledning till att göra det riktigt mysigt här hemma inför julen :) Så ja jag längtar till mysigheten. Inte några klappar, för det är för barnen. PUNKT.


Fick mitt scrapbooking paket idag också, ska göra egna julkort och lite annat :) Roligt !


Jag och Erik har verkligen diggat Icas erbjudande 2 liter fanta,cola sprite för 5 kr. Vi har ungefär varit där varje dag. Så ett tag hade vi 24 liter dricka. Vet dock inte hur mycket som är kvar men det räcker ett tag till i alla fall :)


Linnéa är nio månader, nio hela månader. Känns som om det var igår jag fick henne. Snart börjarjobbet igen. Skönt att människorna där kan säga annat än DADA iaf :P Så lite skönt ska det allt bli att komma tillbaka :)

Min Nea går med gåvagnen, sitt babygym och ett vällingpaket. Men hon går i alla fall.. Favoriten är nog babygymmet. Det ser så fruktansvärt roligt ut !Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Blomman.

Linnéa äter allt för tillfället, allt som går att hitta åker in i munnen. Här hemma har man ju ganska så bra koll på vad som inte ska vara på golvet, men kommer man hem till mamma & pappa så ränner ju Gandalf omkring med massor av bööös. Men visst, Linnéa kan hon också. Som igår, eller i förrgår var det faktiskt. Pratar jag med mammasen i telefon och då börjar Nea kvälja och hosta och jag blev livrädd o sa till mamma att hon satt något i halsen. Men hon fick ner det. Då tittar jag i hennes hand och där sitter hon med ett blomblad. Så jag sa till mamma att hon förmodligen åt blomma, så säger hon : Hoppas det inte var en giftig blomma. Hmm tänker jag och samtalet avslutas. Emma kommer med den brighta idén att ringa sjukvårdsupplysningen.

Och vad tycker du att jag ska säga Emma?
-"Min dotter har ätit blomma."
-"Vad är det för blomma?"
-"En grön."

Nej jag ringde aldrig. Det växer väl en fin blomma i tarmen eller något. 


Linnéa har sagt mamma tre gånger. Men det har endast varit när jag inte lyssnat på henne. Det tycker jag är fräckt!  

Igår var en myshalvdag med Cicci. Jättemysigt. Och imorgon bär det av på utflykt. Fast i för sig bara på em. Men vad gör man inte ! Somnar nog snart. Godnatt.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


 

Då var man vaccinerad.

Jepp då var man vaccinerad mot den nya influensan....Den nya, Svininfluensan med andra ord. Jag tillhör inte riskgruppen men det gör inget fick den ändå ! Mouha In your face.


Jag har lagat mat idag igen, haha låter inte troligt men jo. Och när jag stod där och hackade löken och den sprutar ut sitt gift för att den inte  vill dö och jag står och gråter så tänker jag "Ska jag gå och hämta hårsprayen och spraya i din fejja eller? Ne tänkte la det!!!" För när man står o lipar med mascara i ögonen så svider det extra hårt. Maten blev la sådär och det beror inte på hårsprayen. Dock la jag inte i någon hårspray. Men nästa gång så blir det in your face på löken !


Erik vill sitta vid datorn och jag får väl sitta ledsen i soffan eller nått.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3God Middag.

Erik lyckades med maten återigen. Och jag då? Jo jag lyckades göra en egen köttfärssås till Nea som självklart älskade den ! Hurray ! Det betyder att no more barnmatsburkar snart ! Jag är glad. Mycket glad.


På tal om det förra inlägget så glömde jag tillägga att jag i alla fall har en erfarenhet till i bagaget som jag tror kan vara nyttig.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Riktigt jobbigt.

Vaknade igår, gick på återbesök hos läkaren och fick inget klarare besked där. Blev varken glad eller ledsen faktiskt för innerst inne visste jag ändå ! Sedan vill jag bara säg att hon var undebar !!! På eftermiddagen börjar det smärta JÄTTEmycket igen !!! Så mamma fick ta tvättstugan och jag bara låg och grät i soffan. Så till slut åkte vi in. JÄTTEgullig läkare återigen. Allt såg bra ut. Men fick typ något morfinliknande! Har inte tagit det ännu för jag har inte ens ont längre :)


Älskar Min Erik jättemycket, finns nog inga ord för det. Du är stark.

Idag ska vi la åka o köpa skor till Erik tror jag :) Om jag inte får för ont. Men man får la ha med sig allt.


Näe hade väl inte så mycket att skriva egentligen.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

icecold.

Jag måste säga att det är SVINKALLT ute, det är OKTOBER my friends, OKTOBER!!!!! Om det här håller i sig vill jag inte veta hur kallt det blir i Dec/Jan. Helt galet antar jag. Har norrland flyttat ner kan man ju undra om man vill.


Inatt hade jag panik, inte panik i att jag mår dåligt. Utan panik i att jag var så sjukt trött och Linnéa bråkade med mig. Fick väcka Erik för annars hade jag nog gått hem till mamma och pappa. Är så sjukt trött överhuvudtaget. Vill bara iväg.


När jag vaknade satt Linnéa på sängkanten och jag blev livrädd, hon kunde ju faktiskt ramlat ner ju.


Kanske gå ner till parken en sväng sen? Vet inte ... Jag har i alla fall bestämt mig för att sätta på ansiktet idag. Idag ska jag se riktig ut.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami

Sexköpslagen skrotas?

Bör sexköpslagen skrotas? Fredrik Federley (C) Tycker i alla fall det. Han säger att det är en affärsuppgörelse mellan två vuxna människor. /Aftonbladet

Jag har i tidigare inlägg nämnt att jag läst 14 år och såld. Man är inte vuxen när man är 14 år och man är inte ens byxmyndig. Undra hur han skulle förklara det. Flickan i boken blev våldtagen och efter detta så brydde hon sig i stort sett inte alls om hur hennes kropp utnyttjades, utan hon fick ett slags rus av att sälja sig själv (även fast hon sällan behöll pengarna) Tänk om de här äckliga desperata gubbarna som köper sex kunde följt lagen, om alla gjort det, då hade inte hon blivit utnyttjad. Tänk alla flickor som kommer hit ihop med en hallick med hopp om ett gott liv, som blir prostituerade mot sin vilja. Tänk om denna lagen inte funnits? Då tror jag inte vissa av tjejerna hade levt för att det hade svärmat över gubbar som tar sig friheten. Men jag tror att det är en del som håller sig hemma nu p.g.a denna lagen.

Sverige har dessutom lägst antal traffickingoffer i Europa. Danmark, Norge, England och Rumänien har visat stort intresse av den svenska modellen på sexköpslagen. / Aftonbladet

Det kan inte vara så att denna sexköpslag har haft någon inverkan på att Sverige faktiskt har lägst antal traffickingoffer? Jag kan tänka att hallickarna tar inte hit lika många tjejer från Rysslang/Rumänien/Ukraina längre, FÖR att det finns inte lika mycket pengar att hämta, eftersom männen stannar hemma på grund av sexköpslagen. De tar sina tjejer till andra länder där sådana lagar inte finns och där finns det då mer pengar att hämta. Jag blev faktiskt förvånad när man uttrycker något sånt, och sedan när man ser statistiken på Aftonbladet där det visar att 62,9% tycker att den bör skrotas. HUR TÄNKER MAN ? Undrar jag starkt. Det handlar dessutom inte bara om kvinnor/tjejer som råkar ut för detta utan det gäller män/pojkar också, MEN det skrivs inte lika mycket om det.


Oj, detta blev ett långt inlägg. Men jag kände att det var värt att ta upp. Idag blir det middag hos Neas farmor. Vilket ska bli mysigt. Just nu ligger busarna och sover, efter att jag fått min sovmorgon. Jag får väl ta och göra mig en äggsmörgås kanske. Är lite småhungrig.
Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami


Grevinnan.

Precis sett klart på Idol eftersnack. Karolina "Grevinnan" Åkte ur, med all rätt må jag säga. Väldans tonsäker och jätteduktig sångerska, men jag tycker inte hon platsar i idol. Däremot borde det inte varit Eddie som stod bredvid utan Rabih. Inget emot Rabih han har en jättecool röst som är underbar, men ikväll räckte det inte.
Sedan Karolinas kjol, kanske hade något med att hon åkte ut också? Jag fick inga bra vibbar av den. Sorry.


Linnéa däckade i knät på mig i början av Idol, vilket var jättemysigt och hon sover still ! (Även fast Erik har fått gå in och slänga in nappen igen !)


Imorgon ska vi på middag hos farmor. Linnéa ska visa sin konst att krypa. Näe det är väl läggdags snart eller? Och om vems natt är de? INTE MIN I ALLA FALL!!!!! :D


Älskar Er OTROLIGT MYCKET !
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami  

Fredagsmys.

Här sitter jag och är lite krasslig. Stressymtom? Eller så har jag bara inte ätit okej den senaste dagen.

Skall snart sätta mig vid matbordet, Erik gör hamburgare och pommes ! mmmm, fast jag mår illa så stekt mat är ju inte den populäratse då.

De har varit o handlat i Angered. Just det precis, Fredagsmys !!!! Och vet ni vad jag tog? Bonjour "smetapåostmedkniv" på mina smörgåsrån ! Hajjar ni ? Inget chips. Är så jäkla sugen på detta att jag funderar på att äta det istället för middag. Men nepp, det lär jag ju aldrig få.


Inte idag, inte imorgon, inte i övermorgon men i överövermorgon kommer my lovely sister home !!!!!! Efter en månad away. SAKNA!!!! Blir en enoooorm kram!!!Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Over n out. Mami

Spyig.

Ja Linnéa spydde igår kväll så hela sängen blev täckt plus en del av Erik, och en del av min strumpa. Inte skoj. Men hon verkar vara piggare idag :) Skönt.

Är jyckevakt också. Äntligen har han lagt sig. HAr vart arg på han sen han kom. Men nu är han dukitg.


Blir en lugn dag med mys. För det är ju fredagsmyyyys, hoppas inte föräldrarna stör.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami

Mysig dag.

Efter en lång och väldigt frustrerande och arg natt så har jag haft en SKITROLIG dag! Mysig på alla sätt med Ida och Klara.

Som jag skrev igår så sa jag att jag inte kommer ägna en sekund till på detta. MEN, jag har tänkt och tänkt och tänkt. Jag fick panik igår, blev så arg. Aldrig varit så arg men efter många diskussioner med många. Så kom jag fram till, att näe det är inte jag som är trångsynt. Nepp det är det inte. Det handlar om en mognadsfråga. Om att jag inte kommer att ägna all tid åt dig, tyvärr. Så kommer det aldrig bli. Och du kommer aldrig få träffa min dotter igen. Aldrig. Du är inte värd det.  Ett brev fårn personen: (kort)

"Du är en underbar person och jag är glad och tacksam att ha dis om vän"
"Jag gör allt för dig och kommer alltid att finnas här vad som än händer"
"Älskar dig Sanna/Din vän för evigt, S"


Så jag tänkte bara säga till er som nu är vän till henne och hon säger allt detta till er, så vet ni hur det kan sluta. För hon är inte mogen att ha bra kompisar. Nepp hon ska ha kompisar som bara bryr sig om henne. En tragisk lång historia. Men som sagt vännerna sållas, och kvar blir dom bästa :)

Du säger attd u inte bryr dig, men jag vet att det svider någonstans. Min blogg skriver jag vad jag vill i när jag vill. Det är mitt liv. Men nu om inget mera händer så ska jag lägga detta bakom mig. För du är inte värd bättre. Absolut inte.

Som mamma och pappa sa, du har dina vänner som älskar Linnéa, och om den här personen trodde vi inte detta, mycket besvikna.Älskar Er enormt mycket
Linnéa & Erik
<3Over n out. Mami

Gung gung & mognadsfråga.

Nu på kvällen blev Linnéa lite grinig så jag bestämde med mamma att vi går en sväng så får hon gunga. Orkar dessvärre inte lägga in bilderna nu efter en lång diskussion om mognad.

Och jag har lärt mig att den som inte är mogen nog att lyssna på vårat liv, att acceptera mitt liv som det är. Den personen är ju inget att ha? Alriight? Am I right?Sen är jag bara sjukt besviken. Tänker inte ägna en enda liten sekund mer åt att grubbla på det här. För det är inte ens värt det. Imorgon kommer nya bekymmer, och en ny rolig dag med Ida och Klara! THANKS!


Blir du älskad, älska tillbaka.

Blir du sårad, såra ej igen.

Blir du glömd, låt så vara, säkert finner du en bättre vän

'Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Over n out. Mami


Piratskorna.

Detta blir ett snabbt inlägg :) Men jag lovade ju att lägga upp bilder på Neas piratskor... Och här är dom. Snyggaste.

Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami


Thx Sara.

Nu har jag blivit mer taggad till mitt bloggande. Jag måste blogga mera, annars är det ju ingen idé att ge mina kära läsare falska förhoppningar om mitt bloggande. Och vem har man att tacka? Jo Sara. Hon läser min blogg ofta och blir alltid besviken :P haha så nu är det slut på detta bloggpausande (det inofficiella)

Är hos mor idag igen :) Imorgon blir det nog att åka till gamla skolan...Med Ida och hennes lilla Klara. Ska bli mysigt :) Hoppas bara att jag inte har för ont eller något sånt. Men det löser sig nog. Har ju värktabletter att ta också :) Tycker det är fruktansvärt dåligt med program på teven på kvällarna. Sitter vid datorn och suckar. För att sedan lägga sig i sängen o nana.


Linnéa fick igår gröt istället för välling till kvällsmat. Och jag må säga att hon sovit bättre. Vilket glädjer mig. Sömn är det viktigaste. En säng är ju det bästa som finns (Förutom Linnéa då)


Tiden går så fruktansvärt fort nu, men det är väl för att jag ska börja jobba snart? Ja  men precis. Det är ju inte så att jag längtar men jag har absolut inget emot att träffa mina jobbarkompisar, och då måste jag tilläga UNDERBARA jobbarkompisar!


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Snart så.

Helgen har varit omtumlande, men nyttig på något sätt. Man uppskattar verkligen det man har. Jag är ju lycklig. Fruktansvärt lycklig. Det kan bara bli bättre, aldrig sämre. Åtminstonde inte av den anledningen. Life goes on, men just nu är jag bar ett enda stort frågetecken. Hoppas hoppas, önskar önskar. Men det spelar inte roll. Om två veckor kommer domen. Och då får vi utgå från det. Punkt.

Linnéa har precis däckar. Dagen har varit supermysig, vart hemma hos mamma hela dagen i stort sett. Fikat vaniljmunkar. Underbart gott. Gick ner i parken en sväng så en jättetrött Nea fick gungat lite. Men det var innan vi blev bortkörda, för nämligen, Lilla Gandalf fick inte vara i parken. Även fast det inte var en käft där. Näheja tänker man då, SÄTT UPP FLER BEBISGUNGOR I OMRÅDET DÅ ! In your face Familjebostäder. Nea älskar och gunga, men inte i mitt knä och inte i en pottgunga för då ser hon inget. Så så är det.


På måndag kommer min kära syster hem från Kap verde. Dom ror redan vidare på Torsdag för att landa i Sverige på Måndag eftermiddag ! Tror ni jag längtar? Hell yeah. Ska bli så roooooligt.


Precis gjort varm choklad till mig och Erik. Mysigt och jättegott. Igår var det förresten jättefint höstväder. Linnéa gick in sina piratskor. Snacka om respekt när man har dom på fötterna. Kommer läggas upp bild senare.Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Önsketänkande.

Jag satt i fåtöljen nyss med en väldans trött Linnéa som precis höll på o somna och tänkte att jag skulle skriva "nu har hon äntligen somnat" Men icke sa nicke. Hon e vaken. Hon e liksom uppe som tuppen. Pigg. Pigelin. Och jag är trött och mår illa.


Igår hände det som jag fasat för. Tänker inte säga vad men man blir ju riktigt orolig. Alla säger "ingen fara" men oron sätter sig i maggropen. Vi får väl se hur det slutar.


Dålig på att uppdatera I know. Men men. Ska försöka bli bättre.


Sedan fyller ju min vän Anthon 20 år idag !!! Grattis pårej! <3

Om nästan (lite mer) än en vecka kommer min lillasyster hem ! OH VAD JAG HAR SAKNAT HENNE !!! Ska bli så roligt och se dom igen.


Ne får la ta och slänga upp fötterna i soffan ett tag.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
Over n out. Mami


RSS 2.0