Jag diggar västtrafiks dubbelmoral.

"Åk mera buss det minskar alla utsläppen" Två bussar fullknökade i tisdags då busschauffören som är av någon norrländsk sort uttalar sig i microfonen "Om ni kan ta bil eller åka flera i en bil så hade det vart bra  för då slipper det bli så här fullt på bussen". Men jag bara smålog och tänkte. Nu har alla på den här bussen kommit på och på ett eller annat sätt förstått sig på västtrafiks krångliga system. Nä då, då ska man ta bil helt plötsligt. Super. Tummen upp för det!


Vet att uppdateringen är värdelös. Jag har börjat jobba, Linnea går fram. Nästintill springer fram. Erik är pappaledig. Livet rullar och jag är nöjd. På tal om nöjd, hörde gamla morgon gänget i morse som befinner sig på banditrock nu. 5 Göteborgare tycker till. Alla fem var nöjda. Det är vi de, nöjda och glada.


Vet inte tror inte jag har så mycket mer att skriva för tillfället, men det kommer.För övrigt, så har Erik gråa hårstrån! Han drog ut ett med pincetten för att springa till mig med tårar i ögonen. Älskar han!Älskar Er
Erik & Linnéa
<3
RSS 2.0