Barnagan.Såg precis något eget program som Robban A har på kanal8.  Där en välutbildad kvinna satt och sa att man måste få slå sina barn när inte ord och förmaningar hjälper. Det finns en anledning till att den lagen kom till och det är för att våra barn behöver skydd. Hur många kommer inte att ta agan i egna händer och daska till sitt barn på rumpan innan man hunnit säga JAJA? För att man är en trött förälder som inte får sova? Jag tror att det är en del.

Hon sade att även fast denna lagen finns så har över 200 barn mördats av sina föräldrar i Sverige, och då invänder Robban med att "ja men hur många barn blir INTE misshandlade längre pga lagen?". Och han är så rapp i munnen att man nästan blir rädd ibland.  Han använde Bobby som exempel och där sade denna kvinnan att nej dom misshandlade honom men Robban sade då att nej de ville uppfostra honom. Och vart ska gränsen gå?


Exempel:

"§3.8 Du får slå ditt barn när det skjutsar sin lillebror på pakethållaren flera gånger om och om igen även fast du sagt till tio gånger, då är det okej med tre dask i rumpan."


Men allvarligt talat? VAKNA, var rädd om våra barn istället för att göra det svårare för både föräldrar och barn. Man kan bli jäkligt trött ibland, men jag har fan aldrig fått stryk och jag är la ingen vilde eller? Det beror nog på hur trygga föräldrarna är i sig själva och styrkan för att uppfostra ett barn. Lägg ner.
Duschen väntar.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3Over n out. Mami

Kommentarer
Postat av: Karro

bra rutet! i Bergsjön är det tydligen vanligt att använda smisk som uppfostringsmetod och se hur välartade och fina de barnen blir :S

2009-09-10 @ 00:12:33
Postat av: Mami

Precis, då är väl det en av de mest kriminella stadsdelarna i Göteborg? Använder sig av smisk i Tynnered och Backa också?

2009-09-10 @ 07:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0