Hundvakt.

Idag är jag hundkvakt åt lille Gandalf, lite lessin blev han allt när matte gick men nu ligger han och sover, precis som min bebis också gör. Borde egentligen dammsuga och städa lite men NEJ intenu. Tar det sen eller något.


Igår var vi på match, HBFC-Älvsborg, resultat 4-0. Jättebra match, dålig domare och dåliga tränare i älvsborg som inte ens tackar för matchen. De kom med ett bättre lag än förra matchen och förlorar, det svider nog lite. De flesta i HBFC är 92:or i Älvsborg var det flesta födda 90. Så det sved nog. Dom tackade alltså inte för matchen, dåligt som tränare. Men aja.

Sedan vill jag bara påpeka att det går ju för fan knappt att se på fotboll längre. Avfyrar raketer mitt inne på plan. "Vi vill ha respekt" Hörde jag ett par killar säga i teven. Är det så man får respekt? Bränna upp bilar, kasta sten på brandmän och polis? Är det så man får respekt? I så fall är man så jävla pantad innanför pannbenet....

Nog om det.


Blir en promenad idag, ska ta bärselen till Linnéa. Lättare så när man har vovven med sig :)




Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami


Long time ago.

Yesss. And I´m sorry. Vart ute på alldeles för mycket vift för att ens haft tid för att skriva något vettigt.

Vet inte vart jag avslutade sist men detta blir spännande.


Jag och Erik har varit förlovade i ett år nu, (fråga mig inte varför jag inte har ringen på mig) och vi ville fira detta med att ta en kryssning till Åland med Birka Cruises. Så vi lämnade av Nea hos mamma o pappa på tisdag morgon och begav oss in till staden för att ta tåget till la Stockholma. När vi är uppe i Stockholm så känner man sig som vanligt som en LÅNGSAM Göteborgare men det gjorde inget. Förrän två äldre damer kör om mig och Erik på trottoaren. Då känner man, fy fan vad gött att jag inte bo i denna stresstad. Vi åt lite glass och hamburgare och så innan vi gick på båten ! Väl på båten som skulle gå klockan sex fick vi våran hytt klockan halv sex och då stupade vi. Sov ett tag för att sedan äta en blodig ryggbiff (BLÄH) . Sedan mös vi hela resan.


Var jättekul att komma hem till prinsessan också. Som då lärt sig att ställa sig upp i sängen. ...Och nu sitter man framför datorn igen. Skönt att känna att nu är vi hemma ett tag faktiskt. Och idag har det varit höst, så då måste ni väl ändå hålla med mig om att mina höstgardiner passar in ?!




Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Gårdagen.

Oooh tycker det var så mysigt att gå hem till Cicci, synd bara att de slutade som det gjorde men det tar vi igen Lillen !!!
Tycker att folk som är ute och springer mitt inatten kan springa på hisingen.


I övermorgon åker jag och Erik till Stockholm!!! Ska bli så myyyyyyysigt !!!! LÄNGTAR.



Skriver mera sen.



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami

Heeeelt Schluuut.







Helt totalt SCHLUT är jag nu. Går upp halv åtta för att  stänga in katterna i sovrummet, fem överhalv kommer Gandalf. Han går o lägger sig för att vila upp sig innan han sätter igång. Harrejävlar. Upp i soffan, ner på golvet runt runt runt. Jag är svett, en dusch behövs. Och jag skall ta en välbehövlig sådan när Anton kommer och hämtar jycken. Linnéa somnade som tur var. Men jag behöver ju inte ut och springa när man har honom hemma. Jag vill inte leka med honom heller för han bits så jäkla hårt. Men men. Nu sover han, haha han kanske har lite ont i nackskinnet, men det är han värd.


Sedan måste jag säga att jag har haft världens sämsta natt på år och dar. Det var varmt i sovrummet Linnéa vaknade och ville ha hela sängen för sig själv, och jag kan inte ligga och klibba med Erik när det är så varmt, så jag gick upp och bäddade bäddsoffan gav Nea mat sedan somnade hon, inte jag. Nej nej Anna Pihl var på teve så kunde inte slita blicken. Såå ja nu sitter man här som en zombie. Massage? Ja tack.




Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami


American Crime.

Såg precis en film som gick på canalplus. American crime, och det är en av de värsta filmerna jag sett. En verklighetsbaserad film om en flicka som blir torterad till döds. Man får se tortyrerna, de ristar in "I´m a prostitude and I´m proud" Någon sådant på hennes mage. Jag såg inte filmen från början men hon bor hos någon familj med sin lillasyster. Mamman i den familjen är helt galen och torterar henne dagligen, "hon får sin läxa" Och jag tänker, MEN HERREGUD?! Grannarna hörde att flickan skrek, varför ringer man inte polisen? Visst detta hände 1965, men är människan en sån otroligt feg varelse? Stackars människor.


Ne nu kommer mamma och jycke får stänga in catsen !


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Kattmödaren.

Jag är inte så insatt i själva fallet, har bara hört lite om det, läst om det på ansiktboken och i andras bloggar MEN jag vill bara yttra mig i att jag fick en inbjudan till en grupp som tyckte att den här mannen skall torteras. Jag gick inte med. Killen är SJUK! Helt totalt SJUK! Då skall man inte torteras. Det är min mening i det hela, de som skall torteras det är de människorna som våldtar kvinnor och barn OM de inte är sjuka. Å andra sidan tycker jag väldigt många blir dömda till psykiatrisk vård när de gjort ett brott. Men samtidigt så kanske det finns så många sjuka människor?

Tyckte i alla fall att gruppen kändes onödig att gå med i.



Jag tänker tillbaka på hur mysigt vi hade det på campingen i år. Lidköping, även fast själva campingen var helt platt, så hade vi vänern. Asså att bara kunna ta på sig shorts och ett linne ta solstolen och sätta sig utanför förtältet, en sån sak gör att man uppskattar allt. Vi hade fint väder från och med onsdag och framåt. Simmade med mamma i vänern till solnedgången och hon sa "Det här är ett ögonblick jag aldrig kommer glömma" Och det är det inte heller. Nästa år blir det troligtvis Finland. Och sedan lite camping hoppas jag på ! Nea är ju ett och ett halvt år då. Tiden går fort för på lördag är hon faktiskt SJU månader, hajjar ni ? SJU MÅNADER! Snart ett år. Såg en väns bebis häromdagen, oooh Gud så söt. Man blir ju sugen på fler.


Vädret ska bli fint idag, upp mot 29 grader i Göteborg. Galet varmt. Ska passa mamma och pappas jycke så det får väl bli en promenad till parken kanske? Där kan han ju KANSKE vara lite snäll, i skuggan.

Igår nätshoppade vi. Ingen billig nota. Men det är det värt. Och jag har tänkt efter, det är så himla mycket skönare att nätshoppa än att gå i stan. För det första så är det ingen stress, man kan i lugn och ro till lite musik välja det man vill ha. Sedan så får man hem kläderna och kan testa i lugn och ro. Och så kryper latmasken fram, man slipper ju GÅ så LÄNGE.


Sedan vill jag bara säga att jag har världens Snällade unge. Hon kan sitta och leka i TIMMAR själv. Jag behöver inte ens blanda mig i. Och gör jag det så tittar hon bara på mig.

Nej nu får jag väl sitta i soffan med kaffet ett tag !




                                                                                              Älskar Er
                                                                                         Erik & Linnéa
                                                                                                 <3



Over n out. Mami




Kaffesump.

Man somnar med värk i benen som egentligen var resultatet av att gå ut med mamma och pappas jycke. Och sedan vaknar man med ont i huvudet. Den är bra, men det ska inte hindra mig från att vara glad och på ett bra humör.

Sommar imorgon igen enligt vädret, men jag får fortfarande de där ruskiga höstkänslorna. Inhandlat höstgardiner till och med. Fast dom är jättefina ändå ! Kanske höststäda lite här hemma till höstmusik? Nog.

Jag har köpt en gryyyym kaffebryggare som ni kanske hört talats om. Det är en sådandära man ställer in koppen, tjaaa man kan säga att det är en kaffebryggare för EN person. Vilket jag tyckte var jättebra! Till slutet av koppen, varje morgon så ligger det sump. Att jag aldrig lär mig att man inte skall dricka den där sista klunken?

Linnéa är på lite kryphumör, jag kan ställa henne i krypställning och hon tycker det är jättekul!!!


Är så sugen på en promenix men det är inte alltid lika skoj att gå ut själv. Kanske blir att jag försöker mig på den där hissgardinen en gång för alla och sedan stryka mina höstgardiner !



Är det ingen annan som har höstkänslor?



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Hemma igen.

Nu är vi hemma igen och skall inte iväg på någon lång semester på ett bra tag :) Dock ska vi iväg nästa vecka jag och Erik för att åka till Stockholm för att sedan ta Birka båten till Mariehamn tur och retur. Då har vi varit förlovade i ett år , så det blir nog något att fira. Nea får stanna hemma hos mormor och morfar.

Kort om våran trip i värmland. Som ni vet så startade vi på Årjängs camping, och jag har nog aldrig haft så skoj i en sjö som jag hade då. Anton och jag var och badade nästan varje dag i alla fall. Och det var så roliga badleksaker i vattnet så jag skrattade hela tiden. Men man blirså himla svag och så himla tung när man ska upp på grejjorna, men det är tur att man har en stark bror !

Sedan åkte vi på torsdagen vidare till min kusin och hennes man och barn. HAde lite kräftskiva på kvällen där. Och dagen efetr kom Erik, och en dag har nog aldrig gått så himla långsamt. Varit utan varandra i fem dagar och det kändes som en evighet. Men till slut var han där :) Vi åt och sedan åkte de ut för att skjuta lerduvor. Och mamma, jag, min kusin och hennes dotter åkte och badade :) För att sedan åka upp till lerduveskjutningen.

Sedan var det bara slappa och slappa. Och det är så himla skönt.



Nu tillbaka till verkligheten. Vanliga rutiner vilket är jätteskönt. Nea sitter och leker på golvet men jag har insett att hon absolut inte vill leka själv längre. Så får väl ta och slå mig ner bredvid henne.





Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami

Björnen sover.

Det är precis vad som hände i morse, björnen sov. Det gjord den. Tror vi om det inte var varg. Mamma var ute på morgonpromenaden med Gandalf. Gandalf är en toker men i morse så tvärstannade han och morrade för att senare dra upp mamma i husvagnen igen. Mamma tittade bort för att se var det var. Troligtvis en björn. Som låg och sov. Sånt är coolt. Jag är i djungeln, fast björn-djungeln!

Den här campingen är grym, den kan man kalla femstjärning. Verkligen. Kronocamping i Lidköping, är också fem stjärnor men jämför man den med denna så är den nog tre. För denna har en EGEN pool. Sen finns det en sjö med massa leksaker i. Sånt gillar vi. Det är tur att man har barnasinnet kvar. Jag har fått vara syster dessa dagarna och inte bara mamma. Det är skönt.

Erik säger att det är tomt hemma, det är bara han och katterna. Och det är väldans tomt här också utan honom. Men man måste komma ifrån varandra för att sakna och längta efter varandra också. Sånt är skönt.

Imorgon beger vi oss till min kusin. Ut i lugnet. Blir fiske och skjutning av lerduvor för dom som vill, men jag håller mig nog till Nea. För vi har det så skönt tillsammans.


Kanske blir ett kvällsdopp idag med? Känner mig lite varm faktiskt.

Jag har bakat blåbärspaj till gänget idag, den blev GOOOOD. Så säg bara till :)


Sen undrar jag liksom Anthon vart är kommentarerna? Vart? Ha?

Ne nu får jag ta hand om min dotter.


Ha de gott !


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Hemma för en dag!

Nu är vi hemma, och JA internet känns jääääävligt snabbt. Man hinner kanppt med. Men imorgon så åker Mamma, pappa, Linnéa och Jag upp tiull årjäng/värmland. För att campa mån-tors sedan åker vi till mina släktingar. Som inte bor långt ifrån. Ska bli lite mysigt faktiskt. Även fast det är skönt att vara hemma också. Men man ska passa på.


Har lit eont i hövvets å får ta och lägga upp bilderna på fejjan och sedan dricka lite och vila :)

Älskar Er
Erik & Linnéa
<3


Over n out. Mami


Lika underbart väder idag

Lika fint väder idag, som igår. Vilket känns helt jäkla underbart när man campar. Inga problems liksom. Längtar INTE hem. Blir nog bad idag också....När Erik e klar med städandet. SJälv sitter jag och glassar under parasollet med Linnéa. Hon kan sitta nu, men ibland så rasar det. OCh då får hon jord i munnen och skriker. Men det går över det också.


Våran lilla Nea charmar ju allt och alla. Hon fick världens asgarv igår. Och det hörd eju grannarna så dom satt ju o asgarvade lika mycket, och sedan så hälsar dom på oss hela tiden. Först trodde jag att det var för att vi har musik på. Btw så är det Laleh på radion nu. Love her. Men neeej det är Nea dom vinkar till.


Mor och far kommer upp idag.


Jag tycker att man kan säga som det är istället för att ljuga. Det är så uppenbart. Du vill inte. För har man tid för alla andra men kan bara hitta en lucka åt oss, om ens det. Så ljuger man. JAg vill bara höra de få orden. Jaja nog om det. Orkar inte ens diskutera det.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami


Underbart.

Ibland är livet underbart. Som idag. Det är underbart väder, underbart varmt i vänern och underbara människor runt omkring mig, dvs Erik och Nea. Finns det några bättre? Nä det gör det faktiskt inte.

Måste säga att jag förstår mig inte på esskas napphållare, "Nu, passar till alla esskas nappar" Förutom Linnéas eller? Blir nog ett mail till dom så att dom får förklara hur man gör liksom. Allt är inte lätt. Sedan liberos swimmingpants? Lyfte upp Linnéa från vagnen och fick alla hennes kiss på mig, och då undrar jag "hur gör man ?" Jaja nog om det.


Sitter under parasollet utanför förtältet med laptopen i knät. Det fläktar varmt på mig. Myggbettet från igår rivs lite. Men jag klagar inte. För idag är det underbart. Alla problem (om det nu finns några) får vänta tills imon.

På söndag åker vi hem. Och jag tycker nog att det känns lite vemodigt. Om det nu är så man säger. Samtidigt kommer det bli så skönt att komma hem med lite mera space.


Ne ska man ta sin stol och dra sig ut i solen igen? Hejjagärrödpåbröstet. Men det gör inget. Inte förrän ikväll.



Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Fint väder

Detta blir ett kort inlägg, vi har jättefint väder !!! Därför är jag inte ens aktiv längre....Men det kommer igen. Ska ner till Vänern och bada sedan...Eller snart. För det är superfint väder och det är varmare i sjön än i poolen trots att poolen "är uppvärmd" Sen är det jättelånggrundt. Vilket gör mig lite rädd över att det helt plötsligt bara stupar rakt ner. Sånt ger mig panik. Så jag gick inte längre ut än någon annan igår kväll. Ne nu får jag gå upp och tvätta av Nea som har gröt och smörgåsrån över hela kroppen !!! Så det blir en tvättlappningstvätt över hela kroppen och knoppen !


Erik ska gå o diska min disk, hihi.


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami 

Skaraborg runt för ett spel.

Det är heeelt galet, hemma i Götet så hade man bara kunnat åka in till stan och så hade man hittat ett spel. Liksom ett vanligt sällskaps spel. Men här i Lidköping så är det jag vet inte vad. Vi åkte först in till Lid köping för att se oss omkring, gick in på BR-leksaker för att kika på om det fanns något spel som jag och Erik kunde spela nu ikväll när Linnéa somnat. Men nej. Så vi bestämmer oss för att åka till Skara. Vi gör ett stopp på Statoil för att ge Nea käk och rullar sedan vidare till Skara sommarland, det så kallade köpcentrumet. Hm. Fanns typ inga affärer där. Inga med spel i alla fall. Gick in i en affär där det stod "Alla plagg 30:- eller 4 st för 100:-" Vi trallade in...Hittade inget fint men så trallade vi oss vidare och kom till barnklädeshörnan. Vad ser man då? En pyamas där det står By Ellos med en fläck på? Och så går man runt där står det en korg och på korgen sitter en lapp "Sexiga underkläder" Då bestämde vi oss för att gå ut. Vi åkte tillbaka till skara centrum, typ, Julahuset. Letade liiiiite till. Men näe. Blev godis, en korsordstidning och en ny pyamas till Linnéa.

Så nu sitter jag här, i yttertältet och myser av min vinst. Erik och jag spelade 500. Jag vann. Sånt är coolt. Med tanke på att Erik försökte fuska ett antal gånger. Fuska öppet, har ni sett på maken? Tänka sig.


26 veckor kvar tills jag återgår till mitt jobb. TJUGOSEX veckor!!!!! Säger man så, får jag panik...Säger man sex månader......Så lutar jag mig tillbaka och småler. Men ändå, Linnéa är snart sju månader och det är helt galet. Men men. Som det där gamla programmet "Det kommer mera". Vi sätter punkt där.

Godnatt !


Älskar Er
Erik & Linnéa
<3



Over n out. Mami

Campar.

Nu var det allt längesen, men jag har mina anledningar. Jag är och campar helt enkelt, visst vi har pappas laptop men man vill ju inte sitta här hela dagarna men nu sitter jag här och uppdaterar.

Kom hit på onsdag kväll, vi satt och mös med mamma och pappa. Sedan kom torsdagen, det var då vi skulle fira min 20-års dag. Vilket vi också gjorde. Vi gick ner till restaurangen då vi visste att JR min favvo trubbis ! Skulle spela där. Dock är han inte min favvis längre eftersom han bara körde meduza dagen därpå. Men skit samma. VI kommer dit och sedan så ropar han upp mig på scenen och jag visste att det var pappa som hållt på. Alla reste sig upp och  sjöng jag må hon leva. Pinsamt värre. Pappas två WOW kompisar var där också. Så det blev ett riktigt firande, och jag måste säga att jag var DYNGER. Jag vet knappt hur jag kom hem. Jag ångrar inte en sekund att jag inte hade en stor BAOTA fest. För det här blev så jävla mycket bättre. Kusinen min var också med.  Så kvällen blev mer än lyckad.

Sedan kom fredagen och jag hade redan då bestämt mig för att följa med ut men inte dricka. Så blev inte fallet. Jag blev dynger igen. Emma, Anton och Daniel kom upp. Och denna gång körde JR meduza så det sög. Men vi kom i alla fall hem : ) Lördagen blev lugn med grillning och cola. Och så var vi och badade i poolen. Linnéa frös jättemycket men det gjorde inget för hon älskar att bada.
 
Och igår så åkte min kära mor och far hem samt syskonskaran. Om man nu kan kalla det skara? Aja whatever.  Så Erik och jag och Nea gick ut och gick, gungade lite och gick ut på en fin brygga och kastade sten Dock förlorade jag HELA tiden, men Erik är kille. Jag är tjej. Men det behöver inte alltid betyda att killen är starkare, jag säger bara att jag hade en dålig armdag igår.

Så vad händer idag ? Inget än så länge, jag tycker bara att det är skönt att inte ha en massa måsten, vilket man inte har när man campar.

Nu får jag väl kolla ansiktsboken lite, och JA jag ångrar att jag inte tog med mig kamerasladden för att lägga in lite bilder.

Eventulla stavfel beror denna gången på laptopen.

Älskar Er
Erik & Linnéa
<3




Over n out. Mami


RSS 2.0